|
|
| Ingredience: Kuracie prsia
10dkg unky
20dkg syru niva
1 syr bambino
ampiony v konzerve. Popis přípravy: Prsia nakrajame na pasiky aj unku.Oprazime prudko na oleji pridame nivu aj bambino,ampiony a nechame rostopi a dusime.Osolime okorenime podla chuti.podavame hranolky alebo opekane zemiaky.
|
| Ingredience: 150g Krutí prsní sval sůl pepř plátek unky sýr eidam čerstvé ampiony porek bílé víno olej. Popis přípravy: Krůtí prsní sval rozkrojíme joko knihu,naklepeme osolíme a opepříme.Na tento naklepaný plátek masa pokládámé plátek unky a sýra.Dále přiloíme pokrájené ampiony s porkem a přeloíme do tvaru kapsy,kterou spojíme jehličkami.Opékáme na rozpáleném omastku jemně do zlatova.Olej slejeme maso zalijeme připraveným bílím vínem a podusíme.Před podáváním vyjmeme jehličky z masa.Kapsu rozkrojíme podélně ozdobíme a podáváme jemně přelité zbytkem vína.
|
| Ingredience: 10 kuřecích křidélek
2 líce oleje
3 líce sójové omáčky
1 líce medu
1 líce sherry
1 líce čerstvého strouhaného zázvoru
1 strouek česneku
2 líce solamylu
1/4 álku krájené zelené cibulky Popis přípravy: Bezmasou část křidélek odstřihneme (můeme pouít na polévku), ostatní omyjeme a osuíme. V porcelánové míse smícháme sójovou omáčku, med, sherry, část zázvoru a rozetřený česnek. Do připravené marinády namočíme křidélka, přikryjeme je a dáme na hodinu do chladničky. Občas promícháme. Křidélka vyjmeme, obalíme je ve krobové moučce a na rozpáleném ohni opekáme asi 5-8 minut. Přebytečný tuk slijeme, křidélka vrátíme na pánev, přilijeme marinádu a vlanou vodou, přikryjeme a na mírném ohni dusíme doměkka. Často mícháme. Hotová křidélka odstavíme, přimícháme zbylý zázvor a jemně nakrájenou zelenou cibulku. Počet porcí: 4 Doba přípravy: 30 min.
|
| Ingredience: 400 g kuřecích prsíček 200 g kiwi 40 g oleje sůl pepř chili Popis přípravy: Kuřecí řízky potřeme polovinou oleje, osolíme a okořeníme pepřem a chili. Necháme asi hodinu odleet. Pak na kadý plátek masa poloíme kolečka kiwi, maso přeloíme a sepneme párátky. Zprudka pečeme po obou stranách na druhé polovině rozpáleného oleje a podáváme s rýí.
|
| Ingredience: Kuřecí játra 1/4 kg mraená Kuřecí srdíčka 1/4 kg mraená velká cibule sádlo na osmaení cibulky mouka na zahutění kelímek smetany brambory (mohou být i knedlíky) petka pepře a vegety sůl a před podáváním Popis přípravy: V mením Papiňáku osmaíme na sádle cibulku do zlatova, vloíme rozmraená opraná jatérka a srdíčka, po krátkém oprančení vlejeme ve vodě rozlehanou hladkou mouku, přidáme podle chuti koření a v uzavřeném papiňáku asi 45 min dusíme do měkka. Těsně před podáváním vmícháme smetanu a podle chuti osolíme. V průběhu duení uvaříme brambory. Ve netrvá ani hodinu, je to rychlý a levný pokrm. Dobrou chu.
|
Dalí nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Vechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
ikovný program pro Vai kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Monost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Monost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické vyuití.
Uivatelsky příjemné prostředí i pro nezkuené uivatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Monost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Monost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|