|
|
Výpis kategorie: NEZAŘAZENÉ (zatím) |
| Ingredience: kuřecí prsa 4 ks cibule 1-2 ks feferonka 1 ks paprika kečup sůl,pepř, gril. koření, chillies koření kuřecí vývar (voda) olej Popis přípravy: Prsa naklepeme, okořeníme a nakrájíme na tenké nudličky. Na pánvy rozehřejeme olej, přidáme maso a osmahneme, přidáme na prouky nakrájenou cibuly, mírně podlijeme a podusíme. přidáme nakrájenou feferonku, papriku na nudličky, kečup a podle potřeby vývar. Můeme jetě přidat osré koření dle chuti. Dusíme tak, aby cibule a paprika byla jetě křupavá ne rozvařená. Podáváme s rýí, hranolkami nebo opečenými brambory.
|
Americký fazolový kastrůlek |
| Ingredience: 4 tlusté plátky slaniny, nakrájené na 2cm prouky napříč 120ml posekané cibule 120ml kečupu 2 líce bílého octa 2 líce vody 1 líce pikantné hořčice 1 lička Worcestershire omáčky 1/8 ličky soli a stejně černého pepře 450ml konzervovaných hnědých fazolí (nebo předem namočených a uvařených) 5 lic krystalového cukru Popis přípravy: V kastrolku usmait slaninu po 4min, přidat k ní cibuli a obojí smait, a je cibule měkká a slanina křupavá.
V míse smíchat ostatní ingredience, a na cukr a přidat do kastrolku, přikrýt a dusit po 20min., a se chutě prolnou. Nakonec přidat cukr a podávat horké s tmavým chlebem, k těstovinám, anebo ke grilovaným masům.
|
| Ingredience: 400 g skopového krku, 50 g krupek, sůl, cibule, 2 pórky, kousek celeru s natí, 2 mrkve, 50 g hráku, 1 lička pepře, petrelka na ozdobu Popis přípravy: Maso nakrájíme na malé kousky, vloíme do studené vody, přidáme krupky, osolíme a vaříme. Asi po 2 hodinách přidáme nakrájenou zeleninu, opepříme a vaříme a zelenina změkne. Hotovou polévku dochutíme a na talířích ozdobíme nasekanou petrelkou.
|
| Ingredience: 1 kg dobře odleelého nízkého rotěnce, sůl, mletý pepř, 100 g sádla, 50 g másla, vývar Popis přípravy: Maso zbavíme loje a odblaníme. Lehce naklepeme, osolíme, opepříme, vloíme na část dobře rozehřátého sádla a po vech stranách prudčeji opečeme. Přelijeme zbylým sádlem, dáme do dobře vyhřáté trouby, maličko podlijeme a pečeme za občasného přelévání mastnou ávou asi 35 minut. Vpíchnutím se přesvědčíme, zda z masa nevytéká zbarvená áva. Maso potřeme máslem, aby dostalo pěknou barvu a bylo lesklé, a dopečeme. Nepřepékáme, maso by bylo vysuené. Chceme-li roastbeef podávat teplý, krájíme jej za 10 minut po vyjmutí z trouby. Krájíme na tenké plátky, přeléváme vypečenou ávou a obkládáme různou teplou zeleninou. Jako příloha jsou vhodné různé úpravy brambor. Místo zeleniny můeme podat strouhaný křen nebo některou pikantní studenou omáčku. K podávání za studena krájíme roastbeef po úplném vychladnutí. Studený roastbeef můe být součástí studeného nářezu, obloením chlebíčků apod.
|
| Ingredience: polohrubá mouka 300g cukr krystal 250 g Hera 250g banánky v čokoládě 3 vejce 4 práek do pečiva 1 citr.kůra
Popis přípravy: utřeme máslo, cukr a loutky.Zbílků uleháme sníh a přidáváme postupně spolu s moukou, nakrájenými banánky a prákem do pečiva do utřené směsi.pečeme 1hodinu při 160 stupních.Přeji dobrou chu.
|
Dalí nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Vechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
ikovný program pro Vai kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Monost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Monost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické vyuití.
Uivatelsky příjemné prostředí i pro nezkuené uivatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Monost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Monost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|