|
|
Uzené maso se vestkovou omáčkou |
| Ingredience: uzené maso 250 g suených vestek 20 g cukru skořice citrónová kůra mandle 2 líce rumu
Popis přípravy: Vypeckované vestky uvaříme a prolisujeme. Přidáme skořici, cukr, oloupané na nudličky pokrájené mandle a osolíme. Přidáme rum a citrónovou kůru. Uzené maso uvaříme a podáváme se vestkovou omáčkou a s hrnkovým knedlíkem.
|
Software ZDARMA
|
Vechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
ikovný program pro Vai kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Monost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Monost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické vyuití.
Uivatelsky příjemné prostředí i pro nezkuené uivatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Monost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Monost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|