|
|
| Ingredience: 2 kg surové huby (podpňovky) 10 hrubých zelených paprík (my dávame 6-8 aj farebných) 0.5 kg cibule 4 dcl olej 4 dcl kečup feferón podľa chuti červená paprika mletá korenie, soľ podľa chuti
Popis přípravy: Huby uvaríme v slanej vode. Pomelieme spolu s paprikou na mäsovom mlynčeku. Na oleji smažíme do sklovita cibuľu. Pomletú zmes dusíme na cibuli 20 minút. Pridáme kečup a koreniny podľa chuti a dusíme ešte 10 minút. Dáme do sklíčok a sterilizujeme 20 – 30 minút. Najlepšie to chutí na pocesnakovanej hrianke.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|