|
|
Zelňačka s klobásou („Klobásová vánoční“ ) |
| Ingredience: kysané zelí klobása domácí (nebo dunajská) - s červenou paprikou brambory sádlo cibule mletá červená paprika sladká jíška(zásmažka) sůl majoránka ocet česnek pepř Popis přípravy: Nejdříve dáme vařit kyselé zelí.Vaříme jej téměř do měkka,spolu s klobásou ( 1ks asi 15 dkg / na 1 lt polévky).Zvlášť dáme vařit oloupané a na kostičky nakrájené brambory.( Brambory a zelí musí tvořit 1 obsahu hrnce polévky.) Na sádle (nešetřit) zpěníme cibulku a osmažíme ji do červena , přidáme do ní 1 pytlík červené sladké papriky (dle zvyklostí konsumentů možno použít papriku pálivou, případně možno přidat mleté čili koření).Až se uvaří brambory, tak do nich přidáme připravenou zpěněnou cibulku s paprikou a uvařené zelí s klobásou i s vodou ve které se obojí vařilo (klobásu před tím nakrájíme na kolečka). Také přidáme trochu jíšky ( hl. mouka a tuk). Osolíme, přidáme majoránku (nešetřit) , ocet,česnek, případně opepříme.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|