|
|
| Ingredience: Pohanka- množství dle počtu strávníků a hladu. Voda, sůl. Anglická slanina dle chuti a účelu konzumace. Popis přípravy: Například jeden hrnek pohanky, nakrájíme na kostičky anglickou slaninku, necháme lehce rozpustit a pak na ní vsypeme pohanku - suchou! Necháme ji trošku osmahnout, jako by odskakovaly zrnka a pak ji podlejeme osolenou vodou - stejné množství jako pohanky- tedy hrnek. Za občasného míchání podusíme a pak ještš jednou dáme hrnek vody a necháme ještě chvíli podusit, nebo aspoň znovu chvíli přejít varem a dáme "dojít" do peřin ! Nepřipálí se, sama se dodělá a zůstane dlouho teplá a co hlavně je krásně sypká!!!Je možné ji jíst i samotnou s kysaným zelím, či nastrouhaným sýrem....ale je skvělá i jako příloha všude tam, kde se podává rýže.Dobrou chuť.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|