|
|
Hlemýždi smažení na jehle (ve vinném těstíčku) |
| Ingredience: hlemýždi 60 ks
slanina 500 g
sůl 10 g
pepř černý
bobkový list
nové koření celé
jalovec
mouka polohrubá 75 g
mouka hladká 75 g
víno bílé 80 g
vejce 2 ks
olej stolní 200 g
Popis přípravy: Hlemýždě osolíme, okořeníme a střídavě napichujeme spolu s
plátky slaniny na jehlu. Poté obalíme v hladké mouce a namočíme
do těstíčka udělaného z vína, vajec, soli, polohrubé mouky a
malého množství oleje. Dále v nahřátém oleji zvolna smažíme do
zlatova.
Jednotlivé porce doplníme výsečí z citronu.
Podáváme bez přílohy.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|