|
|
Dvojitý hovězí vývar s játrovými noky a smaženými nudlemi |
| Ingredience: vývar z hovězích kostí 2000 g
játra hovězí 200 g
pečivo 100 g
cibule 20 g
strouhanka 80 g
mouka hladká 30 g
česnek 10 g
sůl 10 g
vejce 2 ks
majoránka 1 g
pepř černý 1 g
vejce 3 ks
mléko 250 g
mouka polohrubá 150 g
sůl 10 g
olej stolní 100 g
petrželka - nať 20 g
Popis přípravy: Z kostí zeleniny a koření připravíme silný hov. vývar. Z jater
veky,cibule, strouhanky, hladké mouky, česneku, soli a vajec
připravíme játrovou fáš, z které vykrajujeme a vaříme zvlášť ve
vroucí vodě. Z polohrubé mouky vajec, mléka a soli si připravíme
těstíčko, ze kterého připravíme tenké palačinky, které vychladlé
nakrájíme a smažíme v oleji. Do šálku dáme horký hovězí vývar,
játrové noky, smažené nudle a posypeme sekanou petrželovou natí
a podáváme.
|
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|