|
|
| Ingredience: maso jehněčí 500 g
sójová omáčka
pepř mletý
sůl
pek 200 g
cibule 4 ks
kari 1 lička
hořčice 1 lička
zelenina 4 -
pejle 2 ks
brambory 4 -
hranolky 4 -
česnek 4 strouek
Popis přípravy: Jehněčí maso(nejlépe vykostěná kotleta nebo kýta) nakrájíme
(přes vlákno) na medailonky velikosti max.3x3cm.Přidáme sůl,
pepř,sojovou omáčku,hořtici,česnek ve důkladně promícháme
natlačíme do porcelánové nebo nerezové nádoby přikryjeme
nejlépe mikrotenovým sáčkem a dáme do lednice na 12 hodin
odleet.Po této době nakrájíme pek na čtverečkyasi 2 x 2 cm
5 mm silné a cibuli asi 5 mm plátky.Připravíme pejle.na půlky.
Napichujeme na pejle v pořadí:maso,pek,cibule a toto
opakujemestále do kola a je pejle plná (končíme vdy
masem) Na rospaleném oleji na pánvi osmahnem 4 - 5 min.
Podáváme s brmborem nebo hranolkama se zeleninovou
oblohou nabo salátem
|
Software ZDARMA
|
Vechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
ikovný program pro Vai kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Monost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Monost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické vyuití.
Uivatelsky příjemné prostředí i pro nezkuené uivatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Monost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Monost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|