|
|
| Ingredience: 1 králik 40g cibule 60g masti 1 bobkový list soľ voda 2.5 dcl kyslej smotany 40g hladkej múky ocot Popis přípravy: Cibulu pokrájanú nadrobno speníme na masti, pridáme pokrájaného králika, bobkový list, osolíme, podlejeme vodou a udusíme. Keď je mäso už mäkké, šťavu zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, ochutíme octom a povaríme. Podávame s dusenou ryžou alebo varenou cestovinou.
Kategorie:Oběd | Autor:Karol Kralov |
|
| Ingredience: 150 gr vepř. kotlety bez kosti 50 gr sýr cihla šunka houbové koření koření na steak oregáno sl. mletá paprika 1 celé vejce. Popis přípravy: Kotletu prokrojíme jako kapsu, rozklepeme, okořeníme houbovým kořením, oregánem, založíme třemi plátky šunky tak aby vložený sýr při smažení nevytékal. Po naplnění sklepeme kraje, a okořeníme z jedné strany sladkou paprikou a z druhé strany steak. kořením. Na oleji zprudka osmahneme z obou stran. Ihned podáváme s opečeným vejcem. Příloha, brambory, rýže, hranolky.
Kategorie:Večeře | Autor:Jiří Pokorný |
|
Vepřové koleno na černém pivu |
| Ingredience: vepřové koleno brambory cibule rajský protlak nové koření bobkový list česnek pepř 1/2 l černého piva Popis přípravy: Koleno uvaříme téměř do měkka, vykostíme a nakrájíme na porce. Osmažíme cibuli ( raději více) do tmava, přidáme 1.rajský protlak, nové koření, bobkový list, česnek, pepř. Koleno dáme do pekáče, obložíme bramborami, hmotu z cibule dáme navrch, zalejeme 1/2 litrem černého piva a pečeme. Dobrou chuť.
|
| Ingredience: těstoviny magii omáčku olej sůl Popis přípravy: Dáme vařit kolínka do asi 2l vody osolíme je a dáme do vody olej čí máslo. Kolínka dáme do vroucí vody a uvaříme jej. Nakonec je smícháme se sojovou omáčkou.Je to opravdu dobré věřte mi.
|
Dušená kuřecí prsa se zeleninou |
| Ingredience: 250 g kuřecích prsou 1/4l kuřecího vývaru 1 malý pórek 1 malý květák 1 mrkev 1 celer 1 cibuli 100 g brambor 1 svazečku petrželky šafrán sůl pepř lžička oleje 1 kapie rýže Popis přípravy: Nakrájenou cibuli necháme zesklovatět a přidáme mrkev. Maso orestované se šafránem zalijeme připraveným vývarem, do kterého přidáme zeleninu: nakrájené brambory, květák, celer a nakonec pórek. Směs masa a zeleniny promícháme, osolíme, opepříme a necháme dusit. Podáváme s rýží. Zdobíme petrželkou a kapií.
|
Další nalezené recepty:
Software ZDARMA
|
Všechny recepty naleznete také v tomto programu zcela zdarma.
Elektronická kuchařka ZDARMA.
Šikovný program pro Vaši kuchyni zdarma.
Rychlé přidávání a vyhledávání receptů.
Možnost jednoduchého doplnění receptu obrázky.
Možnost importu různých objektů (obrázky,tabulky,grafy)
Velmi snadné ovládání, maximální komfort, praktické využití.
Uživatelsky příjemné prostředí i pro nezkušené uživatele.
Vytváření vlastních kategorií
Filtrování receptů
Hodnocení receptů
Možnost ukládání receptů do MSWord souboru
Databáze několika stovek receptů.
Možnost aktualizace databáze z internetu
Zálohování databáze
Plánování jídelníčku na celý měsíc
Automatické plnění a tisk nákupního lístku
Nápověda
|
|
|
|
|
|